معاون پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: ۲۰ شرکت دانش بنیان خراسان رضوی به صندوق شکوفایی و نوآوری کشور معرفی شدهاند.
وی افزود: همچنین 94 پرونده ثبت اختراع به دبیرخانه این معاونت ارسال شده است که از این تعداد چیزی نزدیک به 80 پرونده به اختراع منجر شد.
امینی با اشاره به اینکه این معاونت در سال گذشته در دو محور شرکتهای تحت پوشش خود را حمایت کرده است، تصریح کرد: این حمایتها یا از طریق منابع عملیاتی نزد صندوق پژوهشی در استان که هرساله برای اجرایی سازی پروژههای شرکت های فناورانه کمک میکند که تاکنون 500 میلیون تومان در این راه اختصاص پیدا کرده است.
وی گفت: راه دیگر اعطای تسهیلات تجاری سازی است که بر طبق توافقنامه میان این نهاد و وزارت علوم 2 میلیارد تومان برای پارک علم وفناوری خراسان رضوی در نظر گرفته شد که تا کنون تنها 800 میلیون تومان آن تخصیص پیدا کرده است.
معاون فناوری و نوآوری پارک علم فناوری خراسان افزود: با این 2 میلیارد تومان که برای استان تعیین شده است نزدیک به 20 طرح برای عملیاتی شدن از طریق معاونت علمی اختصاص داده شد که امیدوار هستیم تا خرداد سال آینده یک میلیارد و 200 میلیون تومان دیگر نیز به این نهاد تزریق شود.
وی بیان کرد: سال 93 نخستین سال فعالیت دبیرخانه این معاونت بوده است و در همین راستا 97 شرکت مورد ارزیابی قرار گرفتهاند که از این میان نزدیک به 80 شرکت در مشهد است که البته از این تعداد 20 شرکت به صندوق شکوفایی و نوآوری معرفی شدند.
معاون فناوری و نوآوری پارک علم فناوری خراسان خاطرنشان کرد: امروز از 80 شرکت دانشبنیان خراسان رضوی نزدیک به 55 شرکت به صورت فعال در پارک حضور دارند ولی مابقی جزو شرکت های دانش بنیان تولیدی بودهاند.
وی افزود: اگر در سال آینده دستگاههای متولی و مربوطه عملکرد مناسبی نداشته باشند، مطمئنا حمایت از شرکتهای دانش بنیان نیز با شکست روبرو می شود.
امینی بیان کرد: امروز این معاونت پروژههای بزرگی مانند پارس جنوبی و یا پالایشگاه خانگیران را در دست دارد و با آنها همکاری و تعامل دارد.
وی افزود: امروز 9 قرارداد فناورانه و نوآورانه با شهرداری مشهد بسته شده است و با اعتباری بالغ بر 550 میلیون تومان 41 عنوان پروپوزال به شهرداری مشهد داده شده است.